Александър Беседин пропя... в бар Версус

Мокрият сън на много жени и моделът с едно от най-сексапилните тела в България Александър Беседин показва завидни певчески умения всеки петък в собствения си бар Версус на станалото традиционно Караоке парти. Познатият ни от модната сцена и малкия екран млад мъж никога не е пял професионално, но не крие,че това е негова мечта от дете. "Засега нямам амбиции да изкарвам прехраната си с пеене, но определено ми е приятно и много отпускащо да изпея някоя любима песен с приятели" - споделя красавецът.
Наскоро откритият бар Версус,който е собственост на манекена, навлезе в медийното пространство, когато много родни звезди от шоубизнеса и модели от всички големи модни агенции в България уважиха 30-ия рожден ден на Александър Беседин. Юбилея беше отразен в много родни телевизионни предавания и списания. Сред присъстващите се открояваха имена като Денди, синът на Дамян Дамянов - Явор Дамянов заедно с приятелката му, новата адреналинка и корица на списание FHM Таня Калинова, сървайвърката Силвия Радулова, Дим Дуков,топгримьорката Силвия Стойчева, букерът на МА "Визаж" Тихомир Белегански, и много други.
Наскоро барът стана домакин и на друго събитие - партито "Models reunion",което събра някои от най-известните имена в българската мода, някои от които от години живеят извън пределите на страната. Александър Андонов, Славена Михайлова, Явор Веселинов, Биляна Йотовска, Яна Грудева, Александър Таков, Катерина Дюлгерова, Андриан Захариев и естествено собственикът Александър Беседин бяха само малка част от манекенското съзвездие, което бар Версус приюти.

Коментари